We will cure this dirty old disease

Tjenixen.
Jag är glad, fick sluta tidigare idag, ca. 3 timmar eller något.
Satt dock kvar på BK nån timme och kedjerökte med josefin, nick & kristiffer. Vet faktiskt inte varför, jag väntade väl mest på josefin och nick som skulle åt mitt håll men dom verkade inte riktigt veta vad dom skulle göra.

Nu sitter jag självklart framför datorn eftersom jag inte har något bättre för mig.
Är helt spänd inför lönen imorrn!
Jag vet redan att den kommer ligga runt 3.500 men jag är inte säker. Och det kanske inte låter så mycket för mig som jobbar nästan heltid, men det är bara maj-lönen då jag endast hann jobba ca. 3 veckor.
Och jag har faktiskt aldrig haft så mycket (?) pengar på mitt konto förut, tro det eller ej haha.
Om 3 veckors lön är den här summan vet jag inte om jag vill veta vad junilönen ligger på!
DET kommer däremot bli VÄLDIGT spännande!

Nej, nu ska jag sluta tjata om lön och burger king, ska dricka kaffe och försöka äta något trots min icke-existerande matlust..

Ha det bäst!

Sunday, I believe..

Godmorgon, eller något liknande.
Börjar med att berätta om gårdagen eftersom den här dagen inte har hunnit bli intressant och tror heller inte att den kommer bli så intressant för den delen.
Vid sextiden igår"kväll" ringde jag josefin som var påväg in till gullmars med nick och hon tyckte att jag skulle hänga med hem till nick och eftersom jag inte hade gjrot något på hela dagen så åkte jag in till gullmars och mötte josefin. Nick hade åkt i förväg för att åka hem och göra något och sen åka till jobbet och försöka sjukanmäla sig. Jag och josefin åkte till odenplan för att se om nick var där men det var han inte så vi väntade ett tag med hjälp av en varsin cigg och då såg vi nick komma. Fick hans nyckel och så åkte vi hem till honom.
När man är hemma hos nick så går man oftast hungrig såvida man inte vill äta pasta varje gång man är där. (Han är student och bor ensam, därav matbristen.)
Men den här gången tänkte jag och josefin ge matlagningen ett försök. Vi tittade runt i skåpet med massa konstiga och nästintill oanvändbara matvaror och det slutade med att vi rörde ihop någon skitgod halvt vegetarisk köttfärssås, eller pastasås kanske man ska säga. Vi hade iallafall kidneybönor istället för köttfärs.
Medans vi åt så kollade vi på "I know who killed me" men Lindsay Lohan, gillar den filmen men har man inte sett den så fattar man oftast inte ett piss av filmen förens i slutet.
I mitten av filmen sa victor att han tänkte komma in till mig fast han hade sagt innan att vi inte kunde ses idag så när filmen var slut så åkte jag till centralen och mötte honom. Vi åkte hem till honom, kollade på film med hans polare olle som han bor tillsammans med och en tjejkompis eller nåt ex till honom.
Filmen vi såg hette "Crash", faktiskt väldigt bra film men egentligen ganska hemsk med tanke på att den visar hur jävla rasistisk värld vi lever i, speciellt i USA. Men bra var den iallafall.
Sov efter filmen eftersom alla var förbannat trötta och vaknade runt halv elva eller nåt idag då vi åt en mysig liten frukost framför nåt dåligt tv-program.
Nu sitter jag hemma och har inte den blekaste om vad jag ska göra idag....
Det visar väl sig så småningom.

pusshej!

Midsommar

Gårdagen var väl inte den roligaste dagen på året kanske, men jag klagar inte överdrivet mycket.
Dagen började iallafall med att jag tog en senare buss till jobbet eftersom jag tänkte att jag förtjänade det. Kom dit, ser inte en enda gäst i hela resturangen. Min chef säger att jag kan gå ut och ta en cigg sålänge. Står och röker lite med en arbetskamrat sen går vi in. Jag skulle börja 11 men fick börja kvart i tolv istället, hade två kunder, jobbade i kanske en kvart sen fick jag ta lunch. Pat kom förbi och joinade mig under min lunch vilket jag var väldigt tacksam över haha.
Hade rast till kanske två eller nåt och då blev jag hemskickad eftersom jag inte behövdes, tack gode gud.
Åkte hem, somnade, drömde mardrömmar, vaknade, kollade på tv resten av kvällen.
När mina cigg tog slut ringde jag josefin som var hemma hos sig med nick och bad dom möta mig vid gullmars så nick kunde köpa cigg till mig (snaaaart kan jag köpa själv.), så dom mötte mig där och vi satt och snackade och umgicks i nån timme, det uppskattade jag också. Det dög som midsommarafton åt mig...

Idag har jag väl inte några direkt bestämda planer men ska kanske träffa josefin eller victor.
Vi får se vad som händer, nu ska jag iallafall dricka upp mitt säkert kalla kaffe och sätta mig på balkongen och röka..

Ha en bra dag okända läsare, pusshejs.

12 miles, 630 hours.

Jag har väl egentligen inget intressant att säga. Jobbar som vanligt dag ut och dag in.
Idag slutade jag fem, efter jobbet mötte jag pappa vid gullmarsplan och vi köpte med oss sushi hem, första gången jag nästan inte har kunnat äta det. Jag har knappt någon matlust kvar, dono why.
Vid åtta-nio träffade jag Natta som jag inte har träffat på evigheter!
Det var som vanligt väldigt underhållande, haha.
Sen drog jag hem igen, duschade och nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig eftersom jag ska jobba imorn igen, från 11-20, på midsommarafton. Kul.

Dessutom är jag förvirrad. Som vanligt...

Gomorrn'

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ungefär 1 minut över tio så jag kan dra till bussen för att sedan åka till jobbet.
Gick upp en timme tidigare idag för jag hade tänkt att gå till vårdcentralen och fixa enn läkarintyg på att jag har varit sjuk, så jag ringde dit men då sa dom att det inte gick att ordna och att det mer var arbetsgivarens ansvar än mitt och eftersom den nya lilla "regeln" på jobbet (sjukanmäler du dig mer än tre gånger så ska du ha ett läkarintyg annars sparken.) blev bestämd eller vi blev informerade om den i torsdags, så ska jag inte behöva fixa det eftersom jag var hos läkaren i tisdags.
Nu ska jag bara förklara det för arbetsgivarna, mhmm...

Laters idag händer ingenting vad jag vet nu. Vill färga håret men har inga pengar just nu. Funderar på att färga rött med tanke på att jag har tänkt på det i ett par månader nu men det har inte blivit av pga att jag försökte bli blond först men tröttnade så färgade håret svart igen, stupid mistake.
Vi får se vad jag gör...

Har även fixat till bloggen nu så nu ligger allt där det ska, inte längst ner under alla inlägg. Hatar att fixa helvetesbloggen!

Nej, nu har jag inget mer att säga så jag får väl pallra mig till bussen tio minuter tidigare...

Ha det bäst!

cure me.

Jag skäms nästan för min usla uppdatering men what to do, jobbar som ett as så har inte tid eller ork att sätta mig och skriva ett blogginlägg, inte ens en liten hälsning på fem ord.
För jobbigt för mig stackars Burger King-arbetare.
Anyhow, påbörjar min...sjätte vecka tror jag, nu på Burger King, trivs fortfarande men kanske inte har kvar jobbglöden jag hade de två första veckorna men så blir det väl med alla jobb antar jag.
Idag gick jag dock hem fem timmar tidigare pga att jag inte mådde bra, eller jag mår inte bra nu heller för den delen.
Skulle jobba 11-20 men det blev 11-15 istället, väldigt skönt eftersom jag stog svimfärdig hela tiden.
Vet inte riktigt vad som har hänt med mig men jag klarar knappt av att stå upp, känner mig yr och svag i hela kroppen. Dessutom misstänker jag att jag har halsfluss på gång. Inte roligt. Inte det minsta roligt...
Okej... Det verkar inte som om jag har något mer intressant än det här att säga at the moment...
Så...Jag ber om ursäkt och vi hörs snart igen med förhoppningsvis lite roligare och intressantare inlägg.

Nu ska jag och min huvudvärk sova och tänka över om vi ska sjukanmäla oss för imorrn eller inte.

Sov gott era losers.
RSS 0.91