Thailand

Hello dear friends.
Ar just nu i Thailand, sitter vid datorerna pa hotellet.
Vi kom hit igar och jag langar redan hem som fan!
Bangkok ar inte min grej, jag gillar strandstallen mycket battre men pa lordag aker vi till Hua Hin som ar lite mer strand, hoppas det blir lite battre da.
Livt har blev dock lite battre nar vi borjade shoppa loss idag, har kopt en hel del, bland annat en klanning och en kjol som jag ar helt kar i! mums sager jag bara. och det blir mer!
Jag orkar inte skriva sa mycket mer, tangenterna har sitter ju helt cp :(
men jag kommer iallafall hem nasta fredag, dvs om en vecka imorrn.
Kanske hinner med en till lite update om jag orkar, innan jag aker hem.
Ha det bra salange sotnosar!

Jag har ännu inte bättrat mig...

"jag ska bli mer aktivare i bloggen".
Jag vet inte ens varför jag skriver sånt, rent skitsnack.
Men jag har inte haft tid att sitta vid datorn & blogga, har faktiskt vart upptagen hela veckan.
Har vart i skolan varje dag, pluggat och varit med Markus.
Dessutom har jag laddat upp inför resan imorgon, åker ju till Thailand!
Ska bli hur skönt som helst, men det känns ändå jobbigt att åka.
Har blivit lite smått flygrädd, jag kommer sakna Markus, jag har änsålänge 800 bath, dvs ca 160 svenska kronor. Det kommer man inte långt på om man vill shoppa, eller..man kan ju komma längre..
Men det löser sig nog skulle jag tro.
Sen när jag kommer hem är det bara några dagar kvar tills jag fyller 18 så jag vill bara hem igen och fylla år!
Såhär ser väskan ut än sålänge;



Pappa fick en liten chock och började asgarva när han såg all min packning.
-"hur många par strumpor har du med dig?"
-"tio..."
-"Jaha, ifall det blir kallt?"


Vi ska alltså bara vara borta i tio dagar och fråga mig inte varför i hela världen jag ens har packat ner strumpor!?

Piercing-abstinens


Funderar starkt på det!
Fast det får bli efter jag har kommit hem från Thailand + fyllt 18 så jag
slipper övertala mamma och pappa haha.
Dessutom behöver jag pengar, men det lär ju inte bli
något problem när jag fyller år?


Äntligen säger jag bara



..Det här gjorde min dag..

Tvångstankar

Började kolla på Oprah nyss där jag märkte att hon pratade om tvångstankar, och personer med helt sjuka tvångstankar medverkade för att bli av med dom, så varför inte lista mina kära tvångstankar?

- Som säkert många andra så klarar jag inte av att gå på A-brunnar, undviker det alltid, ser jag en så stannar jag till och hoppar förbi om det är någon framför mig, jag kan tvärnita framför en brunn. Om jag råkar gå på en, så måste någon slå mig tre gånger på ryggen, dvs den som jag går med. Skulle aldrig be en främling göra det, det vore ju helt psycho.

- Om jag ska dricka kaffe hemma så måste jag hälla mjölk i glaset först, sen kaffe. Och jag måste ta kaffe först, ingen får ta kaffe innan mig, jag måste ha det "nyaste" kaffet. Annars blir det jobbigt...

- Snurrar jag runt ett varv så måste jag snurra tillbaka, annars blir det fel och ostabilt, får något slags obehag i kroppen om jag inte snurrar tillbaka.

- Ibland måste jag göra allt två gånger, eller bara jämna tal. Om jag tex knäpper med fingrarna en gång på högra handen så måste jag göra det en gång med vänstra handen, annars blir det även där, fel. Samma sak om jag kliar mig på näsan med en hand så måste jag göra det med andra handen, eller om jag kliar mig på örat så måste jag göra det på andra örat. Men det här händer inte lika ofta som det andra.

- När jag kommer hem från stan eller något så måste jag tvätta händerna två gånger, annars känner jag mig skitsmutsig och händerna är jätteäckliga. Först tvättar jag bort smutsen med tvål väldigt noga och rätt länge, då man ser hur smutsen rinner bort från händerna, sen sköljer jag av händerna och sen tar jag tvål igen för att göra dom rena händerna renare, sen känner jag mig ren.

- Om jag ser att en kant på en matta är vikt så måste jag fixa till sen så den ligger perfekt, helst helt rakt.

- Ofta om jag torkar av ett bord, en diskbänk eller dammsuger eller något liknande så måste det bli fläckfritt, gillar inte att jag har missat en fläck. Det börjar liksom krypa i fingarna, men jag antar att det är mer psykiskt än fysiskt, för jag känner inget i fingrarna, bara en slags oro-känsla.

- Om jag är med någon, och jag spottar så måste personen jag är med också spotta, annar ligger mitt spott ensamt och ingen vill ju vara ensam. Samma om någon spottar, så måste jag spotta för att inte den personens spott ska ligga där helt själv. Om jag spottar ut mitt tuggummi måste personen också göra det, helst i närheten av mitt. Men det finns undantag, det är vid ställen där det är mycket folk, där det aldrig blir ensamt liksom, då behöver personen som är med mig inte göra samma sak som mig.


Sådär, det var väl det jag kunde komma på nu, har säkert fler grejer som jag inte tänker på.
När jag läser det här så verkar jag ju helt sjuk i huvudet...
Men alla har sina tvångstankar och fix, det här är mina!

Så var det helg igen..

Men jag orkar inte berätta om hela helgen utan skriver bara om igår, som var en utav dom bästa dagarna i mitt liv!
Var på Taste of Chaos för att se mitt absoluta favoritband Atreyu.
Väntade i flera timmar för att tillslut se dom, det var massa band som spelade innan, bland annat Story of The Year som är skitbra! Dom ägde dom med, men Atreyu var fan bäst!
Stog längst fram och sjöng (skrek) med i varenda jäkla låt! Lyckorus i hela kroppen säger jag bara! Det var så jäkla underbart, helt fucking amazing!
Den bästa spelningen jag har vart på.
Idag är jag helt mörbultad i kroppen känner jag.
Ska lägga mig och sova alldeles strax men väntar på att musik laddas in i mobilen, sånt tar sån jävla tid tycker jag..
Har förövrigt ändrat desigen på bloggen, lagom nöjd men jag vet inte riktigt..
Well, nu är det läggdags och jag ska försöka bli mer aktiv i bloggen. Rätt jobbigt att köra uppdateringar varje söndag innan jag ska sova..

Goodnighty!

Helgen

Ja, jag är sämst på att uppdatera men skälet är enkelt, jag har gjort saker! Tänka sig..
I fredags hade vi inga lektioner utan då skulle frisör-2:orna färga och fixa våra hår för dom som ville. Jag bestämde mig för att färga utväxten och längderna, plus lägga in röda slingor, det blev verkligen skitsnyggt!
Klicka på bilden för att se resultatet;



När jag var klar i skolan så åkte jag och mötte Markus i slussen, vi kollade runt i några affärer, köpte en ny mascara, en foundation och hårspray + hårnålar. Helt enkelt sånt man behöver.
Sen tog vi bussen till Gullmarsplan från Skanstull och åkte hem till mig en snabbis. Bestämde oss för att gå på bio och bokade biljetter till Patrik 1,5 som vi hade tjatat om att vi ville se ett tag. Den var faktiskt väldigt bra! Och för att Josefin ska bli glad så vill jag även tillägga att hon gick på balen med han som spelar Patrik, och hon har hånglat med honom! Ja, hon tyckte faktiskt att det var väldigt viktigt att jag skulle nämna det, till säkert alla.
När filmen var klar så åkte vi hem till Markus och degade.

På lördagen var vi fast beslutna för att vi inte skulle ligga och dega framför TVn hela dagen så vi åkte in till stan igen. Vi köpte lite bandtröjor, jag köpte äntligen en skitsnygg Atreyu-tröja! Har den på mittenbilden men det syns inte så mycket. Köpte även en mössa som jag är lite kär i.
Sen åkte vi till Gullmarsplan och käkade, planen var att vi skulle käka och sen dra hem till mig. Men istället så bestämde vi oss för att äta och sen åka hem till Markus för att hämta biobiljetter som han hade hemma så att vi kunde gå på bio senare på kvällen, så det gjorde vi. Tog bilen från honom hem till mig, vi var rätt trötta på att åka kommunalt. Bokade biljetter när vi var hos mig, gjorde oss lite snygga och sen åkte vi in till stan och kollade på Step Brothers, den var faktiskt också bra, men jag måste säga att platserna vi hade var bättre än själva filmen, haha. Vi hade såna mysiga balkongplatser, har aldrig suttit på såna förut. Men nu när jag har gjort det så fattar jag inte varför man alltid sitter mitt i smeten!
När bion var klar så åkte vi hem till mig igen och la oss och kollade på TV, men jag slockade väldigt fort!
På söndagen hade vi en svulldag. Först käkade vi på donken och sen åkte vi hem till Markus, och på vägen så hyrde vi två filmer, köpte Ben & Jerrys, chips och läsk. Svullsvullsvull!
Fast vi blev besvikna på glassen så den åt vi knappt nåt av, därför blev det inte så mycket svull, haha.
Spelade en jävla massa Guitar Hero också, jag äger verkligen. Jag är bäst.
Kollade på filmerna och sen somnade vi.

Ja, det var en "kort" sammanfattning av helgen.
 Nu ska jag försöka skriva på Hantverksorienteringen, som var min plan för kvällen...

Torsdag

Började kvart över åtta idag med frisör. Alltid lika kul, klippte och grejade som vanligt.
Slutade vid tolv och då gick jag hem. Skulle egentligen sluta kvart över två idag men min ena mentor sa att jag inte behövde gå på klasstiderna som är dom sista tjugo minutrarna varje torsdag, för han tyckte lite synd om mig som hade håltimme i två timmar bara för att lyssna ifall han kanske har något att berätta. Så jag åkte hem då, väldigt najs.
Skönt att sluta 12 varje torsdag istället för kvart över två! Mitt schema är så jävla slappt, älskar det!
Senare idag kommer Becka, klippte henne för någon vecka sen och nu ska jag finslipa det litegrann och så, hoppas hon blir nöjd den här gången också!
Imorrn ska frisör-2:orna fixa våra hår, dvs färga, klippa osv. Jag har velat fram och tillbaka mellan en jävla massa grejer men jag har kommit fram till att jag bara ska färga utväxten, alltså fortfarande ha svart hår, men även färga röd-lila slingor! Tror det kommer bli supersnyggt, men jag måste dessvärre slinga löshåret också, på egen hand, så det passar in liksom... Får se hur det går med det!
Nej, nu ska jag nog städa litegrann i mitt "älskade" rum, det ser fan förjävligt ut.
Harebraaa.
RSS 0.91