Söndag

Godmorgon allihopa!
Först och främst vill jag säga grattis till min älskade mamma som fyller år idag! Grattis mami<3

Idag har jag självklart huvudvärk och vaknade utav min granne som stönade så hela rummet skakade. Är så trött på o vakna till henne, gash!
Igår var vi ju på bio och såg Bride Wars, hur bra som helst! Blev en liten tår kan jag avslöja...
Efteråt hade vi lovat Markus bästa vän att vi skulle ta några öl med honom, och trötta som vi var så tvingade vi oss dit. Tyvärr så var sällskapet inte det roligaste, vi hade inte så mycket pengar och vi var galet opeppa. Först tog vi en öl på ett ställe i gamla stan, bara jag och Markus. Usch, världens drygaste vakt där! Straffade honom med att inte säga hejdå när vi gick, haha!
Sen drog vi till Daniel och hans kompisar på ett biljardställe vid Fridhemsplan, var väl där i en halvtimme sen skulle dom dra vidare och då åkte vi hem och sov! Så jäkla skönt..

Idag har jag inga planer alls förutom att dega i sängen!



Laterzz!

Bio och middag!

Nu ska jag alldeles strax röra mig mot stan.
Ska först äta middag med Markus och sen ska vi på bio! Jag fick som tur var, och med lite övertalning välja film, och det blev helt klart Bride Wars! Iiiiih, så taggad!
Nej, nu ska jag fixa dom små detaljerna på mig själv och hinna med en cigg, sen måste jag åka.

Hare gött allihopa!

Tips!

Nu är det såhär att lilla jag ska ge er sötnosar ett supertips!

Gratis Refill
Genom att bli medlem på denna sida kan ni samla poäng som ni kan byta till refillkort till telefonen! Hur jäkla bra som helst, jag brukar störa mig på alla som lägger upp länkar till gratissidor men det här är verkligen något alla behöver!
Igår fick jag ett sms från sidan med ett erbjudande som var helt super! Jag behövde bara skicka ett sms till ett nummer och så fick jag 50 kronor till mobilen, smset kostade ingenting! Så nu är jag 50 spänn rikare på mobilen ;)
Det lönar sig ibland sörrni!
Och om ni blir medlem via denna länk så får ni direkt 50 poäng!

http://www.gratisrefill.se/recruit/22733/

Godmorgon!

Det är nästan helt rätt ord just nu. Känner mig galet nyvaken fast jag har suttit på bussar och tunnelbanor för att komma hem från Markus. Han jobbar ju idag och han ringde och väckte mig vid halv tolv vilket resulterade i att jag inte kunde somna om så då åkte jag hem istället för att fösöka döda tid i fyra timmar. Skulle ha blivit så galet rastlös!
Nu är jag iallafall hemma och ska nog hoppa in i duschen snart och göra mig fin inför ikväll då vi ska äta middag och gå på bio :)

Vad är era planer för dagen, kära bloggläsare?

Min pappa är söt

Haha, min pappa smygröker för mig! Hur gulligt är inte det?!
Märkte det nyss när jag hade varit på balkongen och rökt och skulle gå in igen att det stog ett glas med en fimp i på fönstergrejen, haha. Men jag ska inte låtsas om det, orkar inte med en akward situation! Haha
Så roligt...

Shopping och fika

Hej igen!
Strax efter inlägget så åkte jag till Farsta C för att fika med Natta som jag inte har träffat sen i säkert september eller något! Var skimysigt och roligt :)
Hittade ett par skor som jag direkt blev totalkär i! Älskar dom! Nu har jag äntligen ett par vardags-klackar! Hihi.
Köpte dessutom ett halsband, en ring och ett armband! Är superglad över mina små inköp och nu är jag verkligen redo att festa! Dock har jag inte hört nåt från Emelie så jag är osäker på om det blir nåt....Hoppas!
Nu måste jag springa och hämta kaffe!
Här är skorna och smyckena!


Fredag!

Hellot there.
Kom nyss hem från skolan med en dunkande huvudvärk, har haft det enda sen jag vaknade, blä!
Käkade lunch i skolan idag faktiskt, har gjort det två gånger sen november kanske, haha. Känns så jäkla konstigt att sätta foten i matsalen nu förtiden, bara för att mina lektioner antingen slutar innan lunch, eller börjar efter så då äter jag alltid hemma. Konstigt det där.
Jag sitter iallafall med en latte från Espresso House som jag sitter och surplar på nu, jag tror anledningen till min huvudvärk var för att jag inte drack något kaffe imorse, jag är mer än beroende!
Kvällens plan är att kanske dra ut med Emelie, hoppas verkligen hon kan för jag är på världens party-mood! Vore tråkigt annars eftersom jag då får sitta hemma och uggla....Min älskling jobbar tills halv åtta och börjar sju imorgon, stackarn. Han är så duktig!<3
Men imorgon ska vi iallafall på bio! :) Jag hoppas jag får välja film för då blir det lätt Bride Wars med min kära Kate Hudson i, världens snyggaste brud.
Nej hörrni, nu håller jag på att kissa på mig, haha!
Uppdaterar mer senare! :)

Laterzz!

Hey guys

Sucky uppdatering, i know. Har inte haft lust att blogga och jag har ärligt talat inte riktigt haft något att blogga om heller.
Är iallafall hemkommen från skolan nu, eller ja, för ett par timmar sen. Slutade 12 och jag har vart så okoncentrerad på frisören idag så det är inte klokt, har varit trött, seg och haft ont i magen. Klippte mig även i fingret idag! Gör fan det varannan lektion, haha. Inte kul.
Senare ska jag åka till min älskling men innan jag gör något måste jag diska. Blir tokig, hatar att diska! Yuckie!
Nu ska jag ta och fixa mitt hår som är en jävla katastrof! Usch...


 

(gammal bild)


Take care!

Tisdag!

Yo!
Skippade idrotten imorse eftersom jag hade så gaalet ont i magen. Men åkte in lagom till lunchen och hade därefter frisör. Vi fick sluta typ en halvtimme tidigare för att alla var så trötta så ingen orkade jobba, haha.
Nu har jag precis kommit hem och har tryckt i mig två mackor, åt knappt nåt till lunch...
Har fortfarande ont i magen dessutom.. :(
Ska träffa Markus ikväll och jag vill vara här men han vill att vi ska vara hemma hos honom, vi är båda lediga imorrn!
Nej gud, jag har verkligen ingenting att säga så jag avslutar nu.


(asgammal bild)


Laterzz!

Fuldag

Idag har jag en riktig ful-dag. Därför känner jag inte för att uppdatera. Jag är deppig och vill bara lägga mig under täcket och sova och inte vakna förens om några dagar. Jag vill inte till skolan imorrn. Jag vill definitivt inte ha idrott imorrn. Ångest till 100%.
Blää, jag ska röka bort min depression nu, med cigaretter alltså, inget annat.
RSS 0.91