Update

Kör en liten update från helgen!


Fredag; Försov mig lagom mycket för att inte hinna till skolan så istället åkte jag hem till min kära mor och fick pengar till skor. Planen var att jag skulle åka till stan med mamma men hon orkade inte, vilket jag verkligen förstår för även jag hatar att gå i stan, så jag åkte dit med Markus. Efter mycket velande fram och tillbaka köpte jag två par, det ena var på rea och var skitbilliga eftersom det blev halva priset på reapriset. (köptes från skopunkten)

När vi var klara med skoshoppandet gick vi runt lite och åkte sen till Skanstull. Köpte lite gott till kvällen, hårfärg och lite vin. Väl hemma lagade vi mat och drack vin, sen chillade vi lite i badkaret och jag gnällde över min nya hårfärg. Köpte en ljusbrun färg men eftersom jag var blond innan så blev det lite grönaktigt, som väntat.


Lördag; Jag och baby åkte till Nacka Forum för att köpa skor till Markus och hårfärg till mig! Han hittade ett par finfina skor och sen ville jag gå till ett Tele2-försäljarställe. Markus hade fått en ny mobil utav sin syster dagen innan som hon fått när hon tecknade ett abbonemang hon Telenor, så då tänkte jag att om jag tecknar abbonemang fast hon Comviq så kanske jag också får en telefon? Yesbox, det fick jag! En Sony Ericsson T700, den är supertunn och galet snygg! Älskar den, haha! Egentligen fick jag den inte utan får betala 100 spänn i månaden för den, eller mer om jag känner för det någon månad. Så nu har jag comviqabbonemang istället för att hålla på och krångla med kontantkort. Känns bra att alltid kunna ringa eller smsa! Snacka om att det var rena impulsgrejen men fan en bra sådan! Är verkligen i behov av en ny telefon då min är på lagning för tredje gången... Man blir ju fan rätt trött på det.
När jag hade fått telefonen och alla papper gick vi till BK och slände i oss lite käk och sen åkte vi hem. Vi hann bara vara hemma i kanske tio minuter sen tog vi bilen till ICA och handlade mat samt hårfärg. Nu har jag brunt hår! Blev supersnyggt och jag var så jäkla trött på det blonda, jag ska vara mörkhårig, så är det bara! :o)Nu sitter jag hemma och har precis ätit lite lunch, ska alldeles strax ringa Josefin och fortsätta vår konversation. Åkte förövrigt hem klockan nio imorse då min älskling skulle jobba! Och jag är förvånansvärt pigg!
Lägger in en bild på håret lite senare!

Laterzz

 
Add a comment!

Add a comment!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback