Thailand.

Sitter pa not unket internetcafe har i thailand, har typ fett med hemlangtan..
Resan borjade med att jag krossade en spegel pa flygplatsen i sverige vilket medfor sju ars olycka. har markt av den nu eftersom jag fick nan slags halsfluss pa flygplanet, och har det fortfarande. jag har oxo fott nan slags magsjuka >< uscha.
det e sjukt varmt har nere, asskont! har redan brant mig lite overallt xO
Ska vara har i typ en och en halv vecka till.. Vill hem nu men jag vill endo vara har.. Allt blev sa fel nar jag akte =\
men men.. not much to do..
heta killar med en snygg brenna is the shit! x ]
mwiwiwhhihih..
nasta vecka ska vi nog till paradison Phi Phi Island, wiie =]
ska shoppa fett mycket nu oxo! allt e sa fucking billigt juh!
men orka skriva mer. puss.

Thailand imorn!

Åker äntligen till thailand imorrn! Ska bli skönt att få komma iväg från allting och bara koppla av. Tankarna går i högvarv just nu och allt känns bara skit. Men jag tänker inte låta det här förstöra min resa, jag ska vara stark och klara mig igenom det här, hur svårt det änkommer att bli.
Jag är så tacksam för att jag har mina bästa vänner som stöttar mig och alltid finns här för er, jag hoppas ni vet att jag gör vad somh helst för er!

Det bär av vid halv-elva tiden imorrn, på kvällen så jag ska försöka få lite sömn då också. Jag ska inte deppa ihop totalt, det gör jag sen! Jag lämnar tankarna hemma och njuter av semestern så mycket jag bara kan. Men men, vi får se hur det går med det.


puss.

Fjåårtiz förfan!

GAAAAH vad jag hatar dom! Dom omtalade fjortisarna, de döljer sig överallt; På bussen, på tunnelbanan, bland underkläderna på HM, på sminkavdelningen på åhlens, på fyllefesterna, på rökrutan bakom skolan. Ja, dom är typ överallt och jag ärligt talat hatar dom!
Jag satt på tunnelbanan på väg in till stan en dag med några kompisar och mittemot oss satt en ung tjej och såg väldigt bakis ut. Hon börjar snacka i mobilen högt och tydligt. Eftersom mina kompisar snackade om något som jag inte hängde med i så började jag lyssna på vad den unga tjejen satt och babblade om.
Hennes samtal lät ungefär såhär:

-"HAHAH ASSÅ SHIIIT, DET VA SÅ JÄVLA HEEMSKT! SÅ FUCKING PINSAMT! HAHA...SHIT ASSÅ..."
...tyst...
-" JAAAA ASSÅ HAN KOM FLERA GÅNGEER! FAAN ASSÅ..JAG SKÄMS SÅ JÄVLA MYCKE..HAHAAHAHA...FAAN ASSÅÅ...ÅÅÅÅÅH......!!!! DET VA SÅ JÄVLA MISSLYCKAT! SÅ HEMSKT! HAHA GUD ASSÅ..."
...tyst...
-"ASSÅ FAAN JAG MITT HÅR E HELT FUCKAT! JAG SER UT SOM EN BAKFULL FJORTIS! HAHAHA"


Ehmm........Fatta pinsamt för henne och skrika ut det där över hela jävla tunnelbanan...
Gumman, du ser inte ut som en bakfull fjortis, du ÄR en bakfull fjortis!

Och i måndags när jag var påväg mot gullmars så kommer det på tre "OLEE!"-skrikande typ 12åringar, om ens det!
De var översminkade och betedde sig som om dom ägde världen, det hade för faan inga former på kroppen alls! De var bara barn, något de inte själva visste om.
Jag har sett alldeles för mycket av sånt här, och jag är trött på det!

USCH!puss.

22 februari.

Jag är helt jävla slut. Jag skulle kunna dö.
Fett med stress i skolan ><
Men på lördag får jag äntligen slappna av!
Liksom fett kul och flya till Thaaaaaailandet ju!
Wiiiiie!!

Jag vill fortfarande ha rosa hår. That's it!


ajja, nu ere plugg och tevä.

puss & krämkrig

LOVE.

Audrey Kitching är typ snyggast i världen.
Jag ska coppa hennes hår.
Sådeså!151948-1

Whoever, whenever, whatever.

Inte för att jag typ bryr mig, men att Britney rakar av sig allt hår är ju beviset på hur galen hon håller på att bli. Vad hände lixom? För några år sen var hon min idol, den söta lilla oskuldsfulla Britney Spears. Idag är hon en alkoholiserad, hårdfestande tvåbarnsmorsa som håller på att tappa förståndet. Nu har hon lagt in sig på rehabilitering och man kan väl inte annat än hoppas att hon blir bra igen och kanske faktiskt kan bli en bra mamma och prioritera sina barn i första hand. Men det kan ju inte vara lätt när det springer runt papparazziz överallt som fotar varje steg hon tar, varenda ögonblick utav hennes liv.
Det slutar väl med att hon gör en Anna Nicole, dör bara sådär.
Men whatever, som sagt. Jag bryr mig inte, tycker bara att det är extremt jälva synd.
puss & kräm

YääY

Jävlar vad jag längtar! Det är bara tre dagar kvar tills jag åker till Thailand! :D
Sen äre sol, bad och shopping i två veckor ^^
Men jag kommer sakna massa människor ><wellwell.

puss & kräm

><

Okej, något jag verkligen irriterar mig på är folk som måste sätta sig brevid en på tunnelbanan fast man har världens fetaste och tyngsta väska brevid sig. Vägra sätta sig på någon utav dom två resterande platserna mittemot mig eller?! Därför ger jag dom en arg blick.
Något som också är irriterande är när man ska gå av tunnelbanan så kommer det nån jävel som ska på tuben och värar vänta tills man gått av utan trycker in sig bland alla som faktiskt ska av, ha tålamod för fan! Ni förtjänar en riktig klapp på kinden!

i-landsproblem, jag vet.puss & kräm

Tillbaka.

Det här med blogg är väl inte direkt min grej men jag gillar det ändå!
Jag hade en blogg för ungefär ett halvår sen men jag slutade skriva så fort jag började skolan igen, alltså efter sommarlovet. Jag började gymnasiet och det blev början på ett nytt liv.
Så nu tänker jag börja om på nytt och jag tänker vara så aktiv som möjligt. Jag tänker skriva precis vad jag tycker och tänker.
Énjoy!
RSS 0.91