SMASHED INTO PIECES!

Va låten texten kom ifrån ja!

Never Again.
I'll slit my throat with the knife I pulled out of my spine.
Maybe when you find out that I'm dead
you'll realize what you did to me.

[Chorus]
And if my lungs still let me breathe,
Would you be there for me?
If I can make myself believe,
I'll give you back what you took out.

No, I won't let it go.
Douse myself in gasoline!!
So Don't save me when you come into the fire.
I'd rather die than have to see your smile.

And if my lungs still let me breathe,
Would you be there for me?
If I can make myself believe,
I'll give you back what you took away.

You made me swear
You made me swear
I, I can't sleep realize all these things that you took from me.
Smash my heart (you made me swear)
into dust (you made me swear)
Suffocate my mind (you made me swear)
Tear at me from inside (you made me swear)
Smash apart what you created.
How can i ever stop you from crushing my soul?
It was It was yours, yours to begin with.

I'd rather die than have to see your smile

Vet inte varför rubriken är som den är.. Den har ingenting med inlägget att göra..Kommer från nån låt men kan inte komma på vilken >_< Frustrerande..

Det är tamejfan självmord att gå upp så tidigt på morgonen som jag gör varje ("varje") dag! Halv åtta är för tidigt, alldeles FÖR TIDIGT! Hatar det.
Men duktig som jag är så går jag upp då och gör mig iordning.
Började tio över nio med textkommunikation. Fick tillbaka intervjun jag skickade in igår natt (idag?), HA. HA. HAAA!
Måste göra om den.. Men jag förstår det, den var jävligt tråkig och gjorde inte alls som uppgiften strikt sa åt mig att göra!
Slapp redovisa annonsen för en kompis eftersom jag inte var "klar" :) hihi! Det ägde...
Skulle nog aldrig vågat stå där uppe framför massa undernärda 91or! Nej, fy skam, sånt vill jag icke göra!
He he.
Efter lunch hade vi svenska men vi hade ingen lärare så vi skulle kolla på film, värdelösaste filmen ever!
Fröken Julie...

Iallafall, filmen SÖG så vi gick därifrån efter typ halva, icke bra men jag höll fan på & kissa på mig! Dessutom hade jag en kompis i behov utav snack med mig så jag hade ju inget val?
Jag & sean drog hem till honom och kollade på Napoleon Dynamite som jag har velat sett sen nattas partaj, stängde ju av efter halva för att alla tyckte den sög förutom jag. HAHA love it! <3
Min drömman fo'sho! XD

Sen kollade vi på typ One Tree Hill, OC, American Dad & Family Guy :D alla efter varann :D
Fast det va på typ norska kanaler :( haha
Tur för mig att jag är fett clever på engelska då!

Hände inget mer intressant på dagen sen :(
Och dagen är snart slut......

Uh...

Har gjort om lite på bloggen igen. Blir aldrig nöjd!
Det enda som stör mig nu är på vänstersidan där man ser dom senaste inläggen, det står typ ett ord på varje rad istället för att rubriken är en mening på en rad.. Liksom... Men jag vet inte hur man fixar det! Har försökt 7000 ggr! Funkar aldrig.. Så om det är någon som vet hur man gör så får du jättegärna berätta hur man gör :)

Idag vaknade jag halv två! Är fortfarande chockad över att jag sov så länge.. Gick och la mig vid tre kanske och det har jag gjort förut och vaknat vid tolv eller nåt.. Halv två?! Var till och med trött när jag vaknade men ville inte sova bort dagen. HAde ingen skola idag så jag passade på & sova!
Borde egentligen plugga röven av mig men jag orkar helt enkelt inte, vilket är synd för jag sabbar mina betyg som fan.

Mhmmm.. Har egentligen inget & säga så jag ska sluta skriva och kolla på Fråga Olle istället :D haha!

pussbaj!

Jävla skit...

Allt jag gör blir fel. Allt...
Jämt blir någon besviken på grund utav mig!!
Jag orkar inte det här.. Jag kommer sabba nåt, om jag inte redan har gjort det...

Jag är sjuk.

Det är halvt lögn, halvt sanning. Fick nyss jääätteeont i magen, sant!
Men såg också till min förvåning idag att jag skulle ha prov i Foto A idag så jag skippade det och ska vara hemma och bli frisk idag. ehm.
Ska försöka plugga lite idag också.. Kanske fota men jag tvivlar på det, det är för kallt ute!
Ska iallafall kolla på nyhetsmorgon hela morgonen, clever kid you know. HEHEHEHEHEHEHEHeehehhhehe.
Äh, orkar inte mer. puss eller nåt...

Det ständiga återkommande inlägget om helgen.

Ja. I fredags efter skolan drog jag med sean & matt hem till sean för och fixa vårt mediaarbete. Satt med det i ett par timmar och sen åkte jag och mötte victor i tcentralen. Vi gick till one-off och köpte ett par dojor till honom, dom var fett snygga! Sen köpte vi kaffe till mig eftersom jag är värsta ätstörningskidet och inte hade ätit nåt på hela dagen. (NEJ, jag har verkligen inte ätstörningar, bara dåliga matvanor och har lätt för att skippa käk.)
Victor tänkte bjuda mig på det spejsade snabbtåget till nykvarn så vi va hemma hos honom efter bara 30 min istället för 1½ timme. Men kön var längre än den kända muren i kina som jag inte vet vad den heter atm. bajs, i dont fucking care!
Ah, tog pendeltåget istället...
Kollade på idol på kvällen i brist på annat, skogsteve SUCKS!
Blev sur över att äckliga, falsksjungande, fula bajsamanda inte åkte ut! HATAR HENNE! Hon ser fucking död & uttråkad ut när hon sjunger, vem fan vill se på det?! Hennes röst är fan sjuk. Jag blir arg så fprt jag hör den, låter likadant i varje låt hon sjunger. Andra i idol kan iallafall anpassa rösten till musikstilen. Ska dom sjunga rock så kan dom få rösten rockig, är det en ballad så får dom röste smörig. Ah, you get the point. Amanda kan ingenting. Hon är bara med för att hon är anorexiasmal och blond. MEN FUUUUL! DÖ.
Föjer inte idol for your information...
I lördags.......gick vi på bio! juste! Vi såg Saw 4. Fett bra men uh, vidrig. Början var riktig äcklig!
Usch.
jajajajajaj, sen gjorde vi inget mer i helgen. pussbajs....

sjuk.

Jag tror jag börjar bli sjuk. Har mått illa hela dagen och känt mig spyfärdig, lite senare fick jag huvudvärk och ont i magen. Synd om mig...
Grupparbetet går åt helvete, ska redovisa imorrn men vi har inte ett skit. Ah well, jag kommer nog ändå sjukanmäla mig så whatevz00r.

Skolan.

Sitter i skolan. Gör inte ett piss. Hatar att jag aldrig kan göa nåt jag verkligen måste göra, som att plugga. Har ett arbete som ska vara inlämnat idag, har den lektionen nu men jag orkar verkligen inte skriva. Jag har ingen lust.
Mår bättre idag, pyttelite bättre, visste varken ut eller in igår. Fick sitta och tvinga mig själv att hålla in tårarna på tunnelbanan, svårt var det men det gick.
Kunde inte plugga när jag kom hem heller så det blev inget gjort. Ska fika med Becca idag, blir mysigt. Behöver verkligen någon att verkligen prata med nu också. Ska försöka fixa nåt litet arbete också så jag får något gjort till nästa vecka iallafall.
Har märkt att jag har jävligt svårt att gå upp på morgonen nu, det är så jävla mörkt ute när klockan ringer så ma börjar ju fan undra ifall klockan har fått ryck och börjar pipa mitt i natten?! Men icke sa nicke. Så roligt ska jag inte ha det utan jag ska plåga mig upp varje jävla äckliga morgon för ingenting! Huttra fram till garderoben för att sätta på mig en utav victors tjocktröjor för att klara av att gå ut till köket och göra te. Teven ska på också, nyhetsmorgon är det som gäller annars vill jag gå och lägga mig igen. Som sagt så är jag inte en person som gillar att kolla på nyheterna utan gillar bara den mysiga känslan man får av det som inte är nyheterna, typ när dom sitter och diskuterar och intervjuvar människor. I like it.
Sen sitter jag där , frysandes, på den nybäddade sängen (nej jag bäddar inte min säng på morgonen, eller aldrig dvs, utan lägger bara täcket rakt så det ska se mindre frestande ut att lägga sig ner och sova igen) och sminkar mig. Dricker en klunk te mellan varje grej jag gör. Ser hur det faktiskt börjar likna en morgon ute och sen klär jag på mig. Plattar håret, fixar till det lite men fortfarande ser det förjävligt ut. Skiter i och bry mig och drar sen hemifrån.
Ehhhhhh...Fråga mig inte varför jag berättade om vad fan jag gör på morgonen! Ytterst jävla ointressant.
Nej nu ska jag ägna mig åt skolarbete. Pffffff!!!!

Gomorrn!

Ursch. Satt uppe till kvart i fyra igår (idag). Tänkte att det inte gjorde nåt eftersom jag börjar kvart i två idag så det kunde ses som en helgdag. Gick upp tio över tolv idag och bestämde mig för att inte gå eftersom svenskalektionen idag tydligen är valfri så jag kan lika gärna sitta hemma och plugga istället för att släpa med mig en jävla dator för nothing typ. Så idag ska jag försöka plugga men jag har ju mina aningar om hur det kommer gå.

Igår tog jag förövrigt ut min mittenpiercing i läppen, den hade börjar lukta! Jätteäckligt! Tvättade hålet med saltlösning och sköljde munnen med den, samt kokade piercingen för att få den ren. Efter det var den normal igen men kvällen efter började den lukta igen, så jag bestämde mig för att ta ut den. Jag har ju iallafall kva den på sidan och den är jag nöjd med.
Funderar på ifall jag ska ta en till piercing, brevid ringen på sidan. Så jag har två där. Förbannat snyggt!
Vill verkligen men sen har ju en del personer invändningar emot det.
Får se hur det blir med det.

Imorse, eller igår tror jag, blev jag otroligt sugen på knäck! :O
Så jävla gott & roligt att göra! Jag längtar tills det närmar sig julen så man får tillåtelse till att göra det.
I år ska jag baka massa jävla julgodis! Vi brukar bara göra knäck men i år vill jag göra allt möjligt! Så sjukt mysigt att julpyssla :D

Ge mig jul?

EHHHHHEEEEEE

Föresten så var det en tant som stog och pratade med mig när vi väntade på bussen i gullmars, hon va trevlig och söt. Jag brukar inte gilla gamla tanter, förutom såna i släkten osv, eftersom alla är sura och tror att vi unga är dumma i huvudet och allt det där men tanten var cool!
Vi pratade om mina piercingar och så, sen lät hon mig gå på bussen före henne :) snel tant.
Hon typ gjorde min dag.
RSS 0.91