Skitfärg!

Färgade ju håret går, blev sjukt missnöjd! Syndes inte att jag hade färgat överhuvudtaget förutom att jag numera har orange-röd utväxt!?!?!?!??!
Kill me or something...
Nä nu blir det nog och färga skiten blont, men vet inte om jag vågar >_<
Tänk om jag tappar allt hår? :o Då skulle ajg seriöst hamna på psyket.. Liksom, om jag kan komma hem gråtandes efter ett frisörbesök efter att ha klippt bort några centimeter för mycket, hur skulle jag då reagera på och tappa allt hår? Wierd...
Idag var det tänkt att jag skulle följa med sarah och några andra till stan och shoppa lite men jag ångrade mig eftersom jag och sandra ska på bio och se supersugen typ halv fyra så jag hinner knappt vara där, plus att jag kanske ska till stan med natta imorrn.. Ikväll efter bion ska jag iallafall åka och fika med Becka :)
Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning!
Pussbaj! <3

LOV! :D

Har äntligen lov nu! Så jävla skönt :D
Har typ inga planer i veckan förutom att jag ska shoppa lite nåndag :)
Helgen är proppfull däremot. På fredag har älskling spelning så ska gå på den med natta eftersom tedh har spelning tillsammans med honom, plus några andra band. På lördag har victor spelning i katrineholm så jag hoppas att jag får följa med dit eftersom jag och victor oxå har 6 månader då så det skulle ju inte skada och spendera dagen med honom >_< Anyways, fyller år på söndagen sen.
Can't wait...

Har precis färgat håret, i en röd nyans, hoppas att det blir snyggt och inte värsta totala katastrofen som jag är rädd för att det ska bli >_< Får se hur det blir sen när det är torrt :o
Igår var jag och fikade med Becka på Fotöljen som jag älskar! Cafeet är sjukt mysigt!
Jag var typ stammis där förut med fikar inte lika mycket längre.. :/
Aja, kvällen va jättemysigt, satt och pratade i flera timmar om allt möjligt. Becka är fan den enda jag saknar ifrån gamla skolan, ingen annan! Kan ju bero på att vissa människor visade sig vara jävligt falska och såna man inte behöver. Usch!

Den här dagen kommer btw vara väldigt seg! Hade tänkt gå på stan eller nåt men ingen kunde + att v'ädret är ju inte direkt det bästa! Fast mysigt är det ju :)
Så jag ska nog ligga och titta på teve hela dagen och vänta på att victor ringer, som har jobbat hela natten <3

Nej, nu måste jag smörja in ansiktet! XD

poozbaj<3

Trött!

Gud så trött jag är! Helgen har varit upp&ner. I fredags var vi på neverstores spelning på bengans, jag och victor, träffade sarah, petra, kalle + två okända XD
Var väl inte direkt värt. Lyssnar inte på neverstore längre, men dom är fortfarande bra. Och helvete vad mycket fjortisar det var där! Rosa, gröna, blåa, lila, (eller borde jag säga råwsa, gröwna,blåwa och liwla hjerta) slingor hit och dit. Kryss, tårar och hjärtan under ena ögat ditmålat med eyeliner och fullt med skrik överallt >_< hatar dom.
Efter spelningen åkte jag och victor hem. När vi kom till s-tälje var klockan 19.16, tiden då bussen gick. Så vi skulle springa till bussen, stog beredda på tåget och när dörrarna öppnades började vi springa. Vi hann till bussen och när jag skulle ta upp mitt busskort så var det  borta! Gick samma väg som vi sprang tillbaka för o se ifall det låg där nånstans och började typ böla, inte stortjuta utan endast tårar, eftersom jag fick halvt panik ifall vi skulle komma hem eller inte och att jag skulle vara tvungen o köpa ett nytt som jag inte ens har pengar till. Hittar det inte men kommer på att jag har förlustgaranti så det löste sig halvt. Gick in till sl-grejen i väntsalen och frågade hur man beställde sms-biljett. Kärringen kunde inte ett skit och inte heller svenska. Frustrerande som satan! Hade lust att klappa till henne för att få ut min ilska på nåt!
Vi dissade henne och gick till bussen, väl på bussen frågade vi busschaffisen om smsbiljett men han visste nog inte heller för han var en snäll gubbe som lät mig åka utan biljett :)
Kollade på idol osv sen.
I lördags hände inget intressant.
På söndagen hade jag fullt upp! Flyttade sängar hit och dit så nu har jag en jättestor säng i mitt rum, eller iaf större än den ajg hade innnan som nu är hos min pappa.
Flyttade över alla bilder och musik + annat skit till nya datorn från den gamla som jag ska lämna in till gamla skolan snart.
Juste, polisanmälde också mitt busskort som förlorat så jag kan få ett nytt av SL (fett lame, ge mig ett nytt bara så jag slipper betala resan till skolan i hundra veckor?)

Idag hade jag min första fotolektion i skolan :) Gjorde en bildanalys och fick lite fotouppgifter :)
På lunchen gick jag till frysan och mötte natta och vi åkte sen till stan och köpte latte till lunch, jag köpte latte.
Sen åkte vi till min skola och hon satt med mig när jag fixade en uppgift. Efter det drog vi tillbaka till hennes skola och jag satt med henne på pianolektionen och lyssnade + tittade på när hon och hennes sånglärare övade sång.
Sen åkte vi hem.
Vi ska förövrigt skriva ett åsiktsbrev till typ..regeringen? om hur mycket vi HATAR sverige! XD

nu ere vänner. puss!

JA!

Hade ställt klockan på 11.00 och gick upp då. Satte mig vid datan och började sminka mig (sminkar mig alltid vid datan eftersom den står vid ett fönster där det är mest ljus). Runt ett åkte jag till kunskapsgymnasiet där jag skulle träffa nån rektor eller nåt. Mötte upp ingela vid gullmars eftersom jag inte hittade till skolan. Mötte rektorn vid två och jag visade henne mina betyg och vilka kurser jag hade läst. Hon berättade lite om skolan och programmet och jag fick sen träffa fotoläraren. Tillslut gjorde dom ett schema till mig vilket betydde att jag fick börja där!! :D Jag får till och med börja i tvåan eftersom jag har läst alla grundkurser inklusive dataprogram!
Så jag är en officiell kunskapsgymnasiet-elev från och med torsdag då jag börjar! :)
Så imorgon ska jag åka till skolan (gamla) och skriva ut mig därifrån, lämna lite grejer osv.
Jag är typ överlycklig just nu. Men jag kommer få kämpa som satan i början eftersom jag ar missat en hel del men det är det helt klart värt!
Det kommer vara ganska jobbigt att komma in mitt i terminen i tvåan, när alla känner alla..usch, jag som är extremt blyg oxå >_<

aja. wish me luck :]

Måndag.

Vaknade brevid Victor imorse klockan 8.30. Låg kvar och sov i tio minuter tills han var tvungen att gå upp. Jag låg kvar och halvsov medans han gjorde sig iordning. Han skulle på läkarundersökning eftersom han har fått ett nytt jobb :) Och jag skulle stanna hemma för & fixa lite skolor och så.
Victor drog vid tio och jag satte mig vid datorn. Såg att jag hade fått svar från kunskapsgymnasiet så jag ska dit imorgon med betyg och sånt :)
Ska strax åka in till stan och möta Victor :) Eftersom ingen utav oss har något att göra nu så ska vi gå runt i stan litegrann, vill vara med honom så mycket som möjligt nu innan han börjar jobba (nästan måndag) för då kommer vi knappt ses längre, bara på helgerna..
Men men,  nu måste jag fixa mig så Victor inte behöver vänta alltför länge!
pusshej.

Helgen.

I lördags åkte jag och mötte victor efter att brudarna hade dragit hem. Vi gick och köpte latte till mig och det slutade med att jag blev ledsen på victor för att han drack upp halva :(
men han är så snygg så det gör inget. Inte för att det har med saken att göra...
Vi gick till två olika H&M i ett desperat försök att hitta en likadan ögonskugga som jag köpte i torsdags men som gick sönder, men vi hittade den inte. Så vi bestämde oss för att gå till en ny affär som sarah hade tipsat mig om som tydligen hade kläder i precis min smak, och det hade dom!
Jag vet inte riktigt vad affären hette men skylten var röd iallafall och låg nära Åhlens city.
Efter det gick vi mot pendeltågen och åkte till södertälje. Gick in på H&M där men inte fan fanns ögonskuggan där heller! >_<
Vi gick och köpte godis och tog sen bussen hem till honom..
Slappade ett tag och väntade på att Victors föräldrar skulle komma hem från Grekland.
Kvällen var lugn och vi gjorde typ ingenting, vid nio kollade vi på en film tills typ andra pausen då ingen av oss orkade mer så vi gick och la oss istället :)
På söndagen gick vi upp vid elva och åt frukost och gjorde oss sen iordning. Det var marknad i nykvarn centrum så vi gick dit och kollade lite. Det regnade och var kallt! Vi köpte varsin nygjord munk och fysatan vad gott det va! Varm och jättemjuk! Asgott :o
Sen köpte vi en rem att dela på, men den va inte så god som det såg ut så vi köpte en till som var mycket godare. Sen gick vi hem igen efter kanske en halvtimme.. HAHA!
Vi tog sjubussen till södertälje och skulle åka hem till mig, men vi hade precis missat pendeltåget så vi gick till ett cafe och köpte en latte och gick in i väntsalen vid stationen.
Hamnade hemma hos mig vid tio kanske och hittade massa godis som mamma hade köpt på finlandsfärjan. Smakade lite och sen ville vi ha varm choklad med grädde så vi drack det, sen kände man sig ju inte lite fet! XD
Gick och la oss nån gång runt ett och somnade blixtsnabbt!

Tjejkväll

Igår, fredag, var Natta, Petra & Sarah här hos mig och det var tänkt att vi skulle ha tjejkväll eftersom vi inte har sett alla fyra tillsammans på sjukt länge! Tror nationaldagen var senast...
Iallafall..Träffade Natta runt ett kanske och vi tog bussen till sumpan för att hyra film till kvällen. Det stog mellan en film som hette 2:37 och Number 23. Vi valde 2:37 för vi trodde den andra skulla vara seg osv trots att jag verkligen vill se den. Får väl se den med Victor eller nåt...Efter det åkte vi hem till Natta och ämtade lite grejer och sen hem till mig. Hemma hos mig hjälpte hon mig med mitt naturkunskapsarbete som jag då fortfarande inte hade börjat skriva på >_< Men vi kom igång iallafall och skrev litegrann. Sen blev det dags att möta Petra & Sarah på prisxtra där vi skulle handla lite grejer. Vi skuttade ner dit, bokstavligt talat, vi skuttade. Vi köpte 4 Ben&Jerrys, lite nudlar och dricka och gick hem till mig. Sen kom Kalle som bara skulle vara med oss i en halvtimme innan han skulle på nåt, men han var hos oss hela kvällen. Vi skrev klart mitt arbete som blev skitdåligt och sen skulle vi kolla på filmen. Vi fick inte igång teven för kontrollen funkade inte och det funkade inte & sätta på den via teven själv heller. Så vi satte oss i soffan med en varsin B&J. Vi snackade sex, sexställningar, sexpinsamheter och andra sexgrejer. Det var kul.
Sen blev det segt och jag och natta skulle ta ut våra hårrullar som vi hade sagt i så vi fick fint lockigt hår :D
Kalle drog hem och vi satte oss och kollade på filmen i mitt rum istället. Jag & natta höll på & somna så vi tänkte gå o lägga oss och Sarah & Petra hakade på.
Imorse kollade vi klart på filmen, det va ganska bra men hemsk. Den handlade om en tjej som tog självmord på en skoltoalett och sen fick man se hela dagen och följa med massa deprimerade människor och i slutet fick man se vem som dog. Oväntat. Man fick se hur tjejen tryckte in en sax i blodådran i handleden och hur det sprutade ut och sen forsar ut blod. Så jävla äckligt och verkligt... Men det var bra....
Nu har dom precis dragit hem och jag ska strax åka till stan & möta victor och sen dra hem till honom :) <3

måste fixa grejor nu, harebra! pusshaj.

Jag kan inte sova.

Jag är för pigg för att gå & lägga mig och jag hatar att inte en enda jävel på msn skriver :(
jag hatar er.
Jag har bestämt mig för att inte gå till skolan imorgon eftersom NO-arbetet är långt ifrån klart! Har gjort en framsida. :]
Så imorgon ska jag skriva hela arbetet på 5 sidor (!!!!!) så att det blir klart och sen skicka in det, istället för att gå till skolan utan arbetet, sen inte ha någon tid till att skriva skiten och sedan få IG. Nej, min ide är faktiskt bättre.
Imorgon ska jag oxå göra mig riktigt jävla snygg, om det går. Sminka mig riktigt bra, fixa håret, inviga min nya kjol och ha myskväll med mina brudar!
Jag tror vi ska vräka i oss Ben & Jerrys och därmed kommer min äppel-diet gå i spillror men det gör inget för jag kan fuska och fortsätta dagen efter. Men jag ska ju endast käka äpplen och glass, det är ju inte så farligt?
Fan vad gott med glass.... :(

Oh well. Nu ska jag fortsätta kluddra i photoshop och ruttna. Kanske dricka te eller kaffe?
aja, sov gott. pussgodnatt :*

Viktminskning kan visst göra en lycklig!

Läste blondinbellas senaste inlägg där hon berättade att hon hade haft ätstörningar som hon knappt visste om förens i efterhand. Hon började käka igen och gick upp 13 kilo, och är nöjd med sin kropp osv. Skitbra, men sen säger hon att man inte blir lyckligare av att gå ner i vikt. Men jo? Det kan man visst bli!
Hon hade inga kroppskompplex utan slutade käka pga av stress och sånt och då är det lätt och säga att man inte mår bättre av det. Nej det är väl självklart. Men om man faktiskt har komplex för sin kropp och verkligen skulle vilja gå ner i vikt så är det väl klart att man blir lyckligare om man faktiskt går ner i vikt och blir nöjd med sin kropp. Jag vill verkligen gå ner ett par kilo och jag vet att jag skulle bli lyckligare. Jag har gått ner massor av kilo på kanske två år och jag är skitstolt över att jag har lyckats med det! Och det handlar inte om att man ska sluta äta helt och skaffa sig ätstörningar, för det behöver man faktiskt inte få för att man vill tappa kilon utan det gäller väl att käka rätt mat i rätt mängder osv. Och bara för att man säger att man vill gå ner i vikt betyder det inte att man har ätstörningar..
Känns som om hon skrev ett inlägg om det i brist på annat att skriva om för jag tycker hon hade ganska fel på den punkten...

Nån som håller med eller misstycker?

Torsdag.

Dagen var helt okej idag. Började halv tio, kom tio i. Snackade med victor i telefon hela vägen till skolan, väldigt intressant.. ?
Kollade på Fight Club på engelskan, eller iallafall slutet och sen skulle vi skriva en kort recension på den och vad vi tyckte om filmen. Sket i vad jag skrev och skrev bara nåt. Efter engelskan gick jag & pratade med rektorn och sa att jag ville byta skola och hon sa att jag måste kolla med skolan jag vill börja i om det finns platser där osv. så jag ska väl göra det någon dag..
Sen hade vi matte och fick tillbaka våra matteprov. Inte kul...Gick skit som förväntat men whatever.
Slutade kvart över tolv och drog då för att möta Natta i t-centralen. Köpte en latte eftersom jag var förtidig och endast hade ätit ett äpple, (går på äppeldiet). Mötte henne vid akallatåget & så drog vi till solna och kollade runt. Hade inte planerat att köpa något men det slutade med att jag drog ifrån solna med en svart kjol, sex ögonskuggor + blusher i samma grej, hårrullar för att få lockigt hår, lösögonfransar, hårnålar och ett par örhängen som jag och natta delade på och tog ett varsitt som vi ska göra halsband av. Så nu är ja überfattig igen :(
Ikväll borde jag skriva på naturkunskapen som jag ännu inte har börjat på, men jag förmodar att det inte blir av...
Ska ändå vara inne innan 24.00 imorron så det är "lite" lugnt iallafall.
Jag längtar sjukt mycket till imorrn! Ska vara med  Natta, Sarah & Petra som jag inte har träffat på sjukt länge, liksom bästa friends?ska bli fett mysigt :] <333

Nej nu ska jag koncentrera mig på Vänner och hoppas på att mitt hår blir lockigt av hårrullarna :)
pusshaj.
RSS 0.91