35 days left.

...till min födelsedag, japp! längtar som satan >_<
typ. det enda jag vill ha är en systemkamera :o har tillochmed börjat drömma om systemkameror :( det är sjukt!
Har inte gjort så mycket idag, mest suttit och väntat på att victor ska ringa vilket han gjorde vid nio så vi hann bara snacka i fem minuter eftersom jag skulle kolla på film.
jag funderar på att göra blonda slingor i håret imorn. är så sjukt trött på mitt hår nu!
det kan nog bli najs, hade det förut och va asnöjd med det!
imorrn blir en skön dag i skolan för vi går bara till 11.15 :) fett skönt!
nej, nu ska jag dricka te och vänta på bättre tider!
bajbaj<3

Helgen.

Åkte till Victor i fredags och skulle tydligen dra på en fest lite senare på kvällen. slappade och käkade och drog sen dit. åkte buss hur länge som helst och hamnade i Hölö där festen va. eftersom jag inte hade hunnit fixa nån dricka så fick jag dricka typ blåbärsvin >_< asäckligt! pallade ett glas och sen fick jag två Spy av linus :) hatar spy men då gick det fan och dricka!
Kvällen va askul, sjukt mkt roligt folk!
Sen drog vi hem till kalle och sov, mådde skit hela natten och morgonen. fyfan >_<
på lördagmorgonen när vi hade åkt buss till södertälje, som vi förövrigt fick springa till, så gick vi till donken för jag va sjukt sugen på cheesburgare :o haha!
satt där och käkade & väntade på victors mamma som skulle hämta upp oss så vi slapp åka buss hem.
på kvällen kollade vi på ondskan, den va inte lika bra som jag trodde. blablabla, sov och åkte hem idag.
fryser som satan btw. :(((

Ganska irriterande..

Jag vet inte hur det är med er, men jag brukar väldigt jävligt ofta råka ut för gubbar, 40+ som kommenterar mitt utseende och som försöker få kontakt med mig in real life. kommentarerna är positiva, om att jag ser bra ut osv., visst det är kul att får såna kommentarer, men av gubbar 40+? nej, inte så värst. oftast är det utländska gubbar också, inget illa menat mot utlänningar, men just såna som mumlar något på deras hemspråk när man går förbi eller sitter mittemot på tunnelbanan. det är bland det värsta jag vet! jag tycker det är otroligt äckligt ><
och jag blir så jävla förbannad när jag tänker på det, hur äckliga dom är! och jag känner mig så jävla feg och underlägsen när jag får snuskblickar och mummelkommentarer. jag tittar ner i marken/golvet och undviker ögonkontakt. det känns som att jag på något sätt blir förnedrad och inte kan säga ifrån, jag vågar inte säga ifrån.
det här började när jag va 11, 12 år kanske. fattar ni, elva år!?! vilka jävla äckelgubbar försöker stöta på en elvaåring?! det är sjukt.
jag önskar jag var modigare och vågade säga ifrån varje gång jag står framför någon som tittar på mig från topp till tå och upp igen och samtidigt mumlar och ger mig ett äckligt leende. fyfan...
som sagt, inget illa menat mot utlänningar men tyvärr så har det bara varit dom som fått mig att känna obehag..men alla är ju inte så!
Går och tänker på det väldigt mycket och ville bara få det sagt, så!

HEH. det var ett tag sen, right?

Har inte bloggat sen nån gång i maj eller nåt. Men jag får extrem lust ibland så jag tänkte, what the hell, varför inte?
Så.. tänkte ta bort alla gamla inlägg som är smått oseriösa men kom på att det är ganska onödigt. alltid kul och läsa lite senare..
Vet inte hur många gånger jag har startat nya bloggar. Tröttnar alltid efter ett tag, så räkna inte med att det kommer hålla länge nu! (Y)
men men, jag ska försöka i och med att det kan vara skönt att skriva av sig lite då och då :]
RSS 0.91