Dagen änsålänge..

Har fortfarande inte gjort så mycket idag, suttit vid datorn och halvt tittat på TV.
Gjorde dock en god smoothie, den blev inte så god som jag ville att den skulle bli meen det var nog för att jag använde mig av det som fanns hemma, men har bett pappa köpa massa frukt och sånt nu så jag kan bli ett riktigt proffs! :)
Har även fixat håret, satte i extensions idag och jag älskar mitt hår idag! Det är lockigt från igår då en i klassen fixade mitt hår och så har jag lockat löshåret så det är verkligen supersnyggt nu, enligt mig.
Ska nog ut och ta mig en cigg nu, rökte för typ tio minuter sen men jag har verkligen inget att göra och då brukar jag alltid kedjeröka så why not?
Skriver kanske lite mer sen om min verkligen sååå händelserika dag...

Halvt dålig bild på håret



Smoothien

Gomorrn..

Usch jag är hur trött som helst, trots att jag har sovit sjukt mycket.
När jag kom hem från skolan igår så hade jag sån jäkla huvudvärk att jag la mig i sängen och försökte vila, vid fem somnade jag och vaknade flera gånger av att pappa kom in i rummet och sa massa saker, varje gång när han gick så somnade jag om och det höll på sådär tills tio ungefär. Då fick jag glass av min snälla far, som var typ helt underbart just då. Samtidigt kollade jag på En prinsessas dagbok som gick på TV men i reklamen så somnade jag igen. Vaknade nångång igen, vet inte vad klockan var men då stängde jag iallafall av TVn och somnade, igen.
Vaknade vid tio idag, somnade om och vaknade vid halv tolv typ av att pappa ringde och sa att han tycket jag skulle gå upp och göra kaffe. Jag löd hans order och gjorde kaffe, sen tog jag en morgoncigg och nu sitter jag här som en jäkla zombie...
Jag har ingen skola idag iallafall, pratade mned syon igår och fick några kurser borttagna som jag redan har läst och har betyg i, så idag skulle jag haft engelska, matte och svenska, men tog bort dom kurserna så jag är i princip ledig idag :)
HALLELUJA!
Det är jag lagom glad över.

Idag måste jag städa mitt rum. Jag har en soffa i mitt rum, men den syns inte pga ett jävla berg av kläder, väskor, ciggpaket och annat skit.
Så det är mitt mission för dagen.

Nu ska jag röka igen tror jag...

Hörs senare!

Tisdag

Åh vad trött jag blir på mig själv ibland... Sätter mig på bussen påväg till skolan, det är tidigt. Ungefär halvvägs så kommer jag på att jag har glömt mina gamla betyg hemma som jag ska lämna till syon idag för att skriva av massa kurser jag redan har betyg i. Dels så var det jobbigt men ändå lite skönt, för då har jag en anledning till att komma försent till skolan.
Åker till gullmars, köper en kaffe på pressbyrån, tar en cigg och åker sen tillbaka.
Så nu ska jag snart åka till skolan och ha idrott, så jag slapp iallafall matten vilket är väldigt skönt.
Nu ska jag ut på balkongen och ta en cigg sen ska jag knalla till bussen!

Anyhow, dom här vackra kläderna får trycka sig emot min kropp idag.
Idag är jag färggrann och söt.

tjockis? :(

JAG SAKNAR DIG JOSEFIN, KOM TILLBAAAKAAA NUUUUUUUUU!<333333333

FYI

Jag tycker du är falsk.
Jag tycker du är konstig.
Jag tycker du är schizo (stavning idontcare.)
Öhm...Du har dålig smak.
Jag förstår mig inte på dig, jag blir bara arg.
Jag tycker du kan gå.
Och så kan du typ såhära vahettere.. öhm...typ...öhhh lämna mig ifred?
Tack.

...och regnet öser ner igen...

Jag är trött, för trött för att blogga.
Jag är FÖR trött.
Dessutom vandrar min katt runt tangentbordet och slänger ner saker på golvet (helt seriöst) så jag orkar helt enkelt inte.
Godnatt.

Förresten...

Är det någon som vet vad som hände vid T-centralen?

Trött!

Gosh vad trött jag är!
Har varit i skolan hela dagen, var skitroligt.
Först snackade vår mentor bara om allmän info liksom, sen fick vi en uppgift då vi skulle gå runt i klassrummet tills han sa stopp, när vi stannade så skulle vi rita av personen vi hamnade mittemot med utan att titta ner på pappret, låter som en dagislek men det var kul och hjälpte, för efter det och några andra grejer så har nästan hela klassen börjat snacka med varanda så äntligen har man öppnat käften! haha.
Sen fick vi umgås med en klass från tvåan, vilket också var kul för det var jättelätt att snacka med dom och vi kom bra överens och så, så det var skitroligt.
Efter lunchen skulle tvåorna "styla" oss så dom började med att tvätta våra hår och sen fick man välja själv vad man ville att dom skulle göra med håret. :)

Efter skolan så var ju planen att jag skulle fika med 3 gamla vänner men det blev inte så så jag tog tunnelbanan hem istället. Vanligtvis brukar det ta runt 35 minuter för mig att komma hem men idag tog det nästa 1 och en halv timme!
Anledningen var att det hade skett en olycka vid T-centralen så det var stopp i tunnelbanorna. Gick av vid rådmansgatan eftersom jag annars hade fått stått och väntat på nästa tunnelbana där säkert hur länge som helst, dom utrymmde tunnelbanan jag satt på. Så jag gick till Odenplan och tog 4an till Gullmarsplan därifrån. Bussen var SMOCKFULL! Fick tillslut en sittplats och hamnade brevid en jävla gubbe som satt och stirrade på mig som om jag vore en jävla alien. Bussen brukar ta 25 min från Odenplan men idag tog det 45 min...Lagom tröttsamt..
Nu har jag iallafall kommit hem och är helt jävla slut...
Ska nog gå och lägga mig & kolla på TV ett tag sen, skriver senare ikväll eller imorrn!

xoxo

Första skoldagen

Började som sagt en ny skola idag, frisörlinjen på St. Eriks gymnasium. Var ganska nervös när jag kom dit vid nio men det släppte när man väl satt i aulan. Vi hade upprop och allmän info och sen fick vi gå klassvis till frisörsalarna. Fick en jävla massa papper och sen fick vi gå hem.
Dessutom går det, tack och lov, en 90a och typ tre 91or i min klass så jag går inte bara med massa småglin, haha.
Anyhow, det känns jättebra och jag vill till skolan redan nu, haha!
Dessutom har jag ett väldigt bra schema och kan ju välja bort massa kurser som jag redan har läst :)
Efter skolan åkte jag hem till mamma och vi satt och hällde i oss kaffe och kedjerökte, mysigt.
När jag skulle åka hem från mamma tog jag sällskap med Natta in till stan, gick även runt lite med henne ett tag och sen åkte jag hem till pappa.
Tog med mig kamerastativet från mamma för jag har velat haft det jättelänge men har inte orkat släpa hem det när jag har varit där men nu orkade jag för en gångs skull. När jag väl skulle ta en bild så dör självklart batteriet till kameran så det ligger på laddning nu, kanske tar lite bilder senare ikväll.

Nu ska jag kolla lite på tv men kanske skriver lite senare igen, ha det bäst!

xoxo

godnatt

RSS 0.91