Det här med att sluta röka..

...Gick kanske inte så jättebra. Men det går framåt.
Igår rökte jag bara 9 cigg, vilket är jäkligt bra med tanke på att jag röker drygt ett paket om dagen. Nästa elva cigg mindre än vanligt. Dessutom rökte jag sista ciggen runt halvåtta-tiden. Mycket bra om jag får säga det själv!

Dagens planer är att ta en fika med Nick för att få tillbaka mina skor som han har haft nere i Kalmar, men nu har han flyttat tillbaka till Stockholm och det är ett under att han fick med sig mina skor! Annars hade jag nog dött... De enda varma skor jag äger...
Ikväll ska jag kanske ta några öl med Emelie från klassen, hoppas att det blir av annars har jag inga planer för ikväll eftersom min baby jobbar.
Ska även försöka gå till ett Swedbank-kontor. Fick hem ett brev från dom idag om att jag har lite pengar att hämta ut, antar att det är studebidraget som jag inte ens trodde jag skulle få för att jag har vart sjuk så mycket! Lite glad sådär över det. Passar även väldigt bra att jag fick det idag eftersom jag har 7 kronor på kortet och planer för ikväll, nu har jag pengar iallafall!
Funderar också på att kanske åka hem till mamma och min bebis Musse (min katt), saknar båda två sjukt mycket och har inte träffat dom på säkert en månad om inte mer. Gör jag det så kan jag gå till Swedbank i Sundbyberg och så kan mamma få sina små presenter från Thailand! :)
Ja, vi får se hur det blir med alla mina planer för idag, hoppas jag gör allt jag har planerat!
Skriver kanske senare ikväll men vi får se hur det blir med det, ni får ha det så bra sålänge!
Puss!

Saosin - You're not alone

Åh ni måste bara lyssna på den här underbara låten, en pianoversion utav Saosin - You're not alone.
Kan ha den på repeat i flera timmar utan att tröttna, den är u n d e r b a r.

Sluta röka

Jag har ca. 4 cigg kvar i mitt ciggpaket, plus ett oöppnat. Men efter dom fyra ciggen jag har kvar i det öppnade paketet så tänker jag sluta röka!
Jag får för mig att jag är sjuk och kommer dö vilken dag som helst, varje gång jag tänder en cigg. Rökningen ger mig ångest, typ dödsångest, så därför tänker jag fimpa för gott!
Jag ska försöka iallafall, det känns så jävla värt det.
Sparar sjukt mycket pengar med tanke på att jag röker ett paket på 1-1ochenhalv dag. Dessutom lever jag längre osv, alla vet ju vad rökning gör med en...
Jag känner mig så sjukt motiverad till att sluta! Har aldrig känt så förut men nu är det fan på tiden!
Egentligen vill jag inte ens röka dom där fyra ciggen jag har kvar, jag vill slänga allt men det känns ju rätt onödigt..
Pat får köpa det oöppnade paketet ist! Jag ska nog tvinga henne...
Nu ska jag sova och hoppas på att jag inte dör i sömnen.
Pusspuss!

acid pop

Vardagar klockan åtta måste nog vara den tristaste tiden på hela dagen, alla dagar. Finns verkligen ingenting på TV.
Typ bonde söker fru, roomservice och simpsons. HA, HA, BIG FUCKING HA.
Fast nu blev det lite roligare när babys darlings Metallica medverkar på simpsons....hahaha......haha....ha.....hehe....
Röka kanske?
Jag ska förövrigt försöka sluta röka.... försöka, jag säger inte att jag ska. Kom ihåg det...


Finfin klänning

Jag avgudar den här klänningen.
Den är dock längre än på bilden men jag funderar på att sy upp den lite
och kanske göra den lite puffigare, som på bilden.
Det vore najs...
Bilden är förövrigt lagom överredigerad, i know.
Fick förresten klänningen av Becka!

Plugg

Hello darlings..
Är ledig idag precis som alla andra onsdagar, väldigt skönt men får lite panik och ångest över att jag har varit sjuk så mycket och därför knappt vart i skolan sen jag kom hem från thailand och det var ju ett tag sen.
Jag har inte gjort så mycket idag, mest slappat som vanligt.
Jag är stolt över mig själv idag för jag har endast ätit två avocados och en macka, plus kaffe och en jäkla massa cigg, och så ska det fortsätta! Jag är helt besatt av avocados, galet gott. Har bett pappa köpa hem några så jag kan äta middag ikväll, haha.
Nej, nu ska jag nog börja skriva på mitt arbete om en frisörartikel som ska vara klar och redovisas imorrn (!!!!)...
Bäst att sätta igång kanske?
Skriver nog lite mer senare, ha det bäst sålänge.
Puss!

Det gick ju inte helt OK...

(Klicka på bilden för större format)


Först klädde jag på mig lite extra;
-2 tjocktröjor
-mössa
-halsduk
-luva
-filt

Sen tittar jag på balkongen och det är ännu mer snö på balkongen än vad det var igår...
Spiller kaffe över halva balkongen när jag försöker ställa ner kaffemuggen på fönsterbrädan..
och när jag har tänt ciggen och precis har tagit ett bloss så tappar jag den i snön....
Fick springa in och hämta en ny, inte ok.
Kanske inte låter jobbigt, men när man är sjuk så är det så jobbigt så man är sååååå nära på att bara slänga sig ner från balkongen pga att världen går emot en...Iallafall balkongen....
Gah.

Sjuk

Stannade hemma från skolan idag eftersom jag inte mår bra. Har en jättejobbig huvudvärk och tror jag spyr närsomhelst!
Jag vill gå ut och röka med jag vet inte...snön?
Jobbigt... Jag vill inte börja frysa igen, jag trivs bra här i sängen under täcket med datorn i knät med lite repriser av Desperate Houswifes..men samtidigt...jag måste stilla mina behov, mitt nikotinbehov rättare sagt..
Jag fyller på min mugg med varmt kaffe och går ut och röker!
Önska mig lycka till...

Måndag...

Åh dagen har redan börjat dåligt!
Kämpade mig upp från den varma sängen hos Markus runt tio över sex, gjorde iordning mig lite fort med gårdagens smink kvar och ett galet rufs på huvudet. Jag kämpade verkligen för att hålla mig vaken, jag var så sjukt trött imorse!
Baby släppte av mig vid bussen kvart i sju och bara att vänta på bussen i några minuter var ett helvete i det här jäkla ovädret, hemskt...
Tog det lugnt till skolan, jag var ändå ute i bra tid och sen kommer jag dit. Sätter mig utanför klassrummet där vi skulle ha lektion.... Hmm, inget sms från någon i klassen som jag alltid brukar få när jag är påväg till skolan, ingen som sitter och väntar på att vi ska börja, ingen vid skåpen, helt tomt. HELT JÄVLA TOMT!
Klart som fan så hade vi ingen lektion! Jag smsade Joulie och frågade ifall vi hade hälsopedagogik, "nej...har ingen sagt det till dig?" NEEEEEJ!!!!!!! Det är ingen som har sagt det till mig....
Så det var bara att vända på klacken (bokstavligt talat, folk; gå aldrig med klackade stövlar i snöoväder, det är halt!) och börja gå mot tunnelbanan...
Dessutom så hade Markus tagit fel på dagar så han åkte till jobbet imorse efter att han hade släppt av mig vid bussen men han skulle inte ens jobba idag, men han stannade kvar där ändå så dit kunde jag ju inte åka heller...
Nu får jag helt enkelt sitta här och dricka mitt jävla kaffe till mysiga nyhetsmorgon..
Tro det eller ej, men jag ska ta en snabbis på balkongen, dvs, röka jäkligt fort i snöhelvetet ute på balkongen!

Ha det bättre än mig, puss.

Fredag

Igår började dagen med att jag var på museum med skolan, skittråkigt såklart.
Var där i någon timme kanske, sen fick vi sluta runt tolv. Skyndade mig hem för att hämta kläder osv som jag skulle ha med mig hem till Markus. Mötte upp honom vid Nacka Forum där han precis hade vart och köpt den nya Guitar Hero (för 19 spänn!!!) så vi satte oss i bilen och gasade hem till honom för att bänka oss framför TVn och spela satan!
Det är hur mycket bra låtar som helst på 4:an, det äger verkligen! Jag tror jag ska ta mig an uppdraget att börja lära mig att spela på hard, haha. Medium börjar bli tråkigt och enkelt! :(

Vid sjutiden åkte vi hem till Daniel som fyllde 20 och där förade vi med öl och olika ölspel, så jäkla kul men man märker rätt fort att alkoholen sätter sina spår i kroppen, kanske för att jag är så dålig, haha
Runt niotiden gick vi ner till bussen för att åka in till stan och sen festa vidare på 360.
Jag hade rätt stora förväntningar på kvällen och 360 men dom försvann rätt fort när vi kom in.
Först kom vi in gratis och jag slapp 20årsgränsen, och fick även gratis graderob + en gratis rom&cola, allt det för att en kompis till Daniel känner alla ägarna på Göta Källare (som 360 tillhör).
Rom&cola var inge vidare, men jag kände mig rätt tvungen att dricka upp den eftersom dom bjöd alla på en, men markus fick hjälpa mig för lilla klena, kräsna jag vägrade, haha.
Till kvällens ära var det Pink Night vilket inte var superroligt eftersom det bara sprang om kring massa spacemonkeys, bimbosar och kåta snubbar. Så peppen försvann rätt fort. Vid tolvtiden drog vi därifrån och då slutade utekvällen för oss.
Faktiskt rätt skönt att inte komma hem klockan fem på morgonen för en gångs skull! Haha.

Ikväll blir det iallafall bio med baby, vet inte riktigt vad vi ska se men något bra blir det nog.
Hörs senare, puss!
RSS 0.91