Måndag morgon...

Idag vaknade jag utav klockan som ringde vid nio, snoozade tio minuter men stressade mig sen upp. Jag skulle in till gullmarsplan för att möta Josefin och följa med henne till bussen, hon åker hem till Orrefors idag. Anyhow, sminkade mig, klädde på mig men hann inte fixa håret utan jag var tvungen att springa till bussen.
Jag var snäll mot en tjej med barnvagn och hjälpte till med vagnen vilket leder till bra karma för min del!
Ringde Josefin på bussen där hon sjääälvklart säger att jag kan vända om när jag kommer till gullmars för att hon har blivit så sjuk så hon får skjuts till bussen istället.
Jahapp tänker jag..Det var ju kul. NOT.
Klampar in på pressbyrån och köper mjölk och cigg, då kan jag iallafall röka och dricka kaffe hela dagen.
Ibland gör Josefin mig så arg, men inte så arg så att jag blir sur eller så utan jag bara känner vrede som får mig att vilja banka sönder hennes vackra nylle men det är ilska som kommer i en millisekund. Det är tur att jag älskar henne så mycket så jag skiter i att bli arg, för jag vet att det är så typiskt Josefin att göra knäppa grejer som att inte höra av sig till mig och säga att jag inte behöver möta henne när jag redan är påväg.
Jag kan liksom hantera Josefin och det är inte många som kan ska jag tala om för er. Jag tror det är jag och hennes mamma. Fast jag är bäst, helt klart. Det är ungefär som en lejontämjare kan hantera ett vilt lejon. Precis, Josefin är mitt vilda lejon. Fyfan vad smart du är Alexandra..Tack, jag vet.
Gosh. Ibland förvånas jag av min egna intelligens. Ine för att jag har någon att chockeras över men ibland får jag såna här riktiga snilleblixtar och det är häftigt. Jävligt häftigt.
Add a comment!

Add a comment!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback