Lördag

Hey guys,
Sitter hemma denna lördagkväll och ska inte göra ett piss.
Skulle egentligen vart med Josefin men hon mådde inge bra och Markus skulle hänga med grabbarna så jag blir ensam ikväll. Blev dock glad när jag såg att Brit Awards är på TV just nu och Kings Of Leon ska spela! Wihoooo! Det blir super.
Sen ikväll är det Wallander så det blir att mysa till den.
Funderar på att spela The Sims, haha. Jag har börjat på mysigaste huset och jag har ju inget bättre för mig så varför inte?
Måste ändå in på min stationära dator och hämta mitt CV som ligger där, måste ju börja söka jobb nu!
Usch vad jobbigt...
Varför kan man inte få studiebidrag på sommarlovet för?!?!?

Nej, nu måste jag byta om från kjol till mjukisbrallor för jag fick så jääkla ont i magen efter en clementin eller nåt som jag nyss åt, b a j s.

Skriver kanske senare!

Laterzz

Veckan som gått

Det har inte hänt så mycket sen sist faktiskt, min bästa vän har kommit till Sthlm eftersom hon har lov. Har umgåtts lite med henne och så har jag vart i skolan!
Idag hade vi ingen lektion utan vi var på en föreläsning i aulan om droger. Det var två ex-knarkare som stog och snackade om sina liv, jäkligt intressant faktiskt men det var lite pinsamt i första pausen när hälften av klassen sprang ut för att ta en cigg.. Men cigg är ju bara cigg...Eller?
Efter skolan stog jag och väntade på bussen i en halvtimme! EN HALVTIMME! I gullmarsplan?!
Anledningen var till att tunnelbanan rullade in 11.44, precis då går min buss. Fick vänta 20 minuter och under det blir jag sådär äcklig uttittad av en äcklig jävla turkgubbe så jag går ut och tar min sista cigg pga av att jag är så jävla äcklad och arg. Sen när jag står där och det är fem minuter kvar tills bussen ska gå så ser jag att bussen har punka på ett däck, aha kul? Hoppades på att dom hade löst det, nej. Utan vi fick såklart vänta en kvart till för dom vägrade köra den 04 som nästa buss skulle gå utan väntade tills kvart över. GAH! Blev tokig och höll på att frysa ihjäl!
Kom hem, slängde i mig lunch och tog sen bussen till Josefin. Där har jag varit i princip hela dagen och nu sitter jag hemma framför TVn!
Ska gå och göra mig lite kaffe nu faktiskt och om en kvart kommer min älskling hit!<3

Nu är det förresten klart att min pappa ska börja jobba uppe i Umeå, så jag kommer bo ensam i veckorna så kommer han hem på helgerna, läskigt.....
Ja, det var väl i princip det jag hade och säga!

xoxo

Kass uppdatering - igen...

Hey you.
Uppdateringen har sugit än en gång, men jag har faktiskt varit sjyk! Haft influensan närmare bestämt...ett helvete!
Men nu mår jag mycket bättre men har lite svårt att andas, inte najs..
Sminkade mig idag, och det har jag inte gjort sen u typ lördags kanske, helt sjukt haha. Håret är dock en katastrof och det tänker jag inte ens gå in på..
Pappa är på väg hem och jag hoppas på jävligt mycket mat men det lär ta ett tag innan jag får det, han är långt uppe i luften! Han har faktiskt varit i Umeå över dagen på nån jobbgrej, han ska kanske börja jobba där, ja det vore ju nåt! Haha.
Han landar iallafall kvart över åtta så det blir ingen mat förens tidigast nio.. :(
Dessutom tycker jag att min underbara pojkvän kan komma hit så jag slipper vara så ensam när jag vaknar upp på alla hjärtans dag, shit. Tänkte inte ens på att det var det förens nu..Oops.
Anywayzzz. Har inte så mycket mer att säga nu, ska försöka blogga lite mer under helgen, haha!
Ha det bra gullungar!

Godmorgon!

Jag har nyss vaknat, eller för en timme sen men gick inte upp förrens en kvart sen kanske. Har så galet ont i huvudet, eller nacken, vet inte riktigt var smärtan sitter men jobbigt är det iallafall! Fast har mer eller mindre alltid ont i huvudet nuförtiden när jag vaknar...
Igår stannade jag kvar hos mamma tills halv åtta ungefär, åt middag med henne och umgicks vilket var väldigt trevligt.
Sen åkte jag hem och gjorde inte ett piss men senare på kvällen, eller typ runt halv två eller nåt, så kom Markus och gjorde mig sällskap.
Just nu ligger jag i sängen och glor på Canadas Next Top Model, lär väl kolla på det hela dagen men senare måste jag tillbaka till mamma och lämna en kjol som jag lånade av henne igår och vid åtta ska jag vara hos Markus :)
Det är mina planer för dagen, haha!
Nej hörrni, känner att det är väldigt svårt att skriva nu så jag ska lägga ifrån mig datorn och fortsätta med Top Model och mitt kaffe!

Skriver kanske mer senare eller imorrn.

xoxo

Jag lever!

Hej där.
Tänkte bara meddela att jag lever, haha. Min uppdatering har vart lite sucky, i know men det ska det bli ändring på!
Har bara inte haft tid, lust eller ork då jag har spenderat nästan en hel vecka i streck med min älskade pojkvän och då har jag inte velat sätta mig vid bloggen!
Just nu är jag iallafall hos mamma och ska fömodligen äta här också, saknar verkligen att bo med min älskade mamma så det är mysigt att vara här, förutom att det är j ä v l i g t tomt utan Musse :( Men han har det bra nu uppe i djurhimlen!<3
Anywayz, jag har inga planer som helst idag. Typ spela the sims och plugga :( vill så jävla gärna dra ut men det funkar inte med min ekonomi, usch det här suger....
Äsch, jag överlever nog en dag tror jag!
Nu ska jag gå tillbaka till mamma och prata lite skit!

Puss och kram på er allihopa!
RSS 0.91